maanantai 31. joulukuuta 2012

Uusi alku

Pitkästä aikaa teen paluun tänne ihmeelliseen blogien maailmaan. Jokunen vuosi takaperin kirjoittelin vuodatuksen puolella, kunnes osaltaan kyllästyin ja osaltaan elämään tuli sellainen vaihe etten yksinkertaisesti ole ehtinyt. Jos nyt kokeilisi uudelleen.

Uskoisin, että suurimmaksi osaksi tulen kirjoittamaan tänne neulomisistani...lapasista, sukista ja milloin mistäkin mitä puikoille päätyy. Tulevan kevään aikana onkin jo monta projektia tiedossa, katsellaan mahtaako kaikki valmistua. Nyt ensimmäisenä olisi kuitenkin perus lapasia ja sukkia, sen jälkeen tiedossa pari paitaa joiden jälkeen seuraa EHKÄ mekko pienelle ihmiselle. Jäädään mielenkiinnolla seuraamaan mitä kevään myötä puikoilta valmistuu.

Ainiin ja sen verran itsestäni että asustelen perheeni ( mies ja 1v 8kk poika ) Satakunnassa. Kotiäitinä olen edelleen ja tällaisena pysyn jokusen hetken ;) Joten aikaa kutomiselle jää, vaikkakin välillä aika rajallisesti.

Toivotan kaikille ( mahdollisille ) lukijoille Hyvää Uutta Vuotta 2013 ! Siirryn tästä itse tutkiskelemaan blogeja ja kutomaan

1 kommentti:

  1. Tervelua takaisin blogimaailmaan.Itsekin siirryin loppukesästä vuodatuksesta tänne bloggerin puolelle.
    Oikein huvää uutta vuotta!!

    VastaaPoista