tiistai 26. helmikuuta 2013

Musta mörkö valmistui vihdoin

Kuten otsikko jo kertoi, puoli vuotta puikoilla marinoitunut musta paita valmistui edellisellä viikolla...vihdoin! Loppu pinnistys oli palkitseva, vaikka kauluksen teko alkoi tylsistyttämään ja meinasi tökkästä siihen. Mutta lopulta sekin tuli tehtyä, kunnialla loppuun asti :) Pohdin voiko tästä edes iloita ja hehkuttaa kun niin kauan kesti, mutta iloitsen silti. On se silti tehty työ, vaikka kestikin. Nyt en kyllä hetkeen tee mitään mustaa, en varmasti.

 
Jokunen kerta taisin mainita myös puikoilla olevasta projektista, no tässä hieman kuvaa.
 
 
Saaja lienee ollut ihan tyytyväinen, ainakin ns. välikäsi oli :) Lupasi lunastaa itselleen jos itse tilaaja ei näitä halua. Mutta enpä ole jälkeenpäin kuullut mitään, etteikö olisi tilaajalle kelvannut. Mielelläni olisi itselleni ottanut nuo Novitan Purosta neulotut lapaset itselleni, kun ovat ensimmäiset laatuaan. Mutta ehkä sitten myöhemmin. Aiemmin olen siis kutonut Novitan huopasesta huovutettuja lapasia ja nuo olivat ensimmäiset Puro langasta. Lopputulos oli ihan miellyttävä vaikka langanlaatu ei kyllä miellyttänyt. Oli niin paljon paksuuden vaihtelevuutta että tein jopa Novitalle reklamaation ko langasta, mutta eipä ole mitään vastausta kuulunut. Toivottavasti edes viesti meni perille ja tuli luetuksi.
 
Nyt puikoilla ihka ensimmäiset piirakka sukat, innolla odotan niiden valmistumista. Tuntuu ihan mukavalta ja helpolta ohjeelta..ja nopealta kutoa :) jos vaikka jokusen parin jouluksikin tekisi, katsellaan.
 
Nyt takaisin peiton alle parantelemaan itseäni, flunssa pirulainen kun on ottanut niskalenkki otteen minusta :(
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti