sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Valmiit sukat sekä shoppailua

Nyt ne ovat valmiina, viime postauksessa mainitsemani piirakkasukat. Oli muuten todella helpot kutoa ! Näitä teen varmasti lisää :) jos itsellekin vaikka jokusen parin, parilla eri värillä. Ihastuin todella tähän malliin. Nämä sukat menivät äidilleni ja hän totesi saadessaan " oletko SÄ nämä tehnyt " . On tottunut saamaan vain yksi värisiä tai perus raitasukkia niin hieman ihmetteli. Lieneekö kovin uskovan mun taitoihin, on sellainen perus negatiivinen ihminen. Pieni virhe näihin tuli, nimittäin vahingossa toisen sukan varteen tein kuviota yhden mallikerran enämmän mitä toiseen. Mutta se ei haittaa, hyvä että sitä edes huomaa :) Käsin tehdyn merkki näkyy siis näissäkin sukissa.

 
Tänä viikonloppuna tuli käytyä pitkästä aikaa myös lankaostoksilla ja kyllähän niitä keriä sitten tarttui mukaan. En suunnitellut ihan näin paljon ostavani, vaikka ajattelin kyllä että hieman enemmän ostan kuin pari kerää. Mutta mikä sitten on pari, senhän voi jokainen tulkita eri tavalla ;) Pientä oman tunnon tuskailua kärsin ostamisen jälkeen, mutta lohdutin itseäni sillä, että olenhan nyt nuo kerät ansainnut kun olen sen verran tehnyt tilaustöitä. Ja ihan oikeasti tienannut rahaa noihin uusiin lankoihin. Eli olisin voinut jopa enemmänkin ostaa. Ja yksi syy täytyy vielä mainita, Prismassa oli langat -15% joten sen nähtyäni tilanne lähti täysin lapasesta. Tässä saalis ...
 
 
Omat sormet jo kovin haluavat päästä näiden kimppuun, mutta näemmä myös pienemmät sormet <3
 
En tiedä sitten kuinka paha on, vaikka näin paljon ostaa lankaa. Tiedän kuitenkin jo kaikille kerille käyttö tarkoituksen. Nyt jo ensimmäinen kerä puikoilla, Nalle langasta pitäisi haitarisukat tehdä kaverille.
 
Eiköhän tästä siis jo jouda takaisin puikkojen pariin ja kohta jo nukkumaan, sen verran viikonlopun reissaaminen on vienyt voimia ettei kovin kauan jaksa puikkoja kilistellä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti