torstai 7. elokuuta 2014

Ajatusten sekametelisoppa

Siitä onkin tovi vierähtänyt kun viimeisin teksti on tänne tullut kirjoitettua. Jos sitä yrittäisi jälkeen ( ! ) ryhdistäytyä.

Muutostahan viime kertaiseen tilanteeseen nähden on tapahtunut hurjasti. Perheeseen tullut vahvistusta kesällä -13 ja nyt jo ensimmäinen vauvavuosi takana. Voi sitä ihanuutta <3 oma elämä suuntautunut uusille raiteille sitä myöden kun palasin takaisin työelämään. Nyt siis tasapainottelua työn, perhe-elämän ja omien tarpeiden kanssa. Haastavaa !

Käsitöiden parissa edelleen viihdyn, kunpa niitä tunteja vaan saisi vuorokauteen hieman lisää ! Uudet tuulet on silläkin elämän osa-alueella puhaltanut. Nimittäin pitkään elin ajatuksessa " en osaa virkata " , mutta kuinka kävikään kun otin koukun käteeni. Jäin kirjaimellisesti koukkuun. Hetki hetkeltä, kerta toisensa jälkeen .....osaan aina enemmän. Nyt jo syntyy mattoja, koreja, laukkuja, peittoja, pannunalusia yms. Siis, osaanhan minä !

Viime päivinä työt, lähinnä työkaverit, ovat sekoittaneet pään. Kuinka pieni pää voikaan niin pienestä mennä pyörälle. Mutta nyt se on ohi, kaikki palaa ennalleen...pikku hiljaa. Vain pienet sanat, lyhyet lauseiden pätkät jäävät muistoksi näistä hetkistä.

Pienen hetken sain
elää kanssasi,
tuo hetki jätti
ison jäljen sydämeeni.

Näihin sanoihin sekä tunnelmiin on hyvä lopettaa ja palata pian taas uudelleen kirjoittelemaan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti