sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Puikot huutelivat

Viikonloppu lopuillaan, kuten myös sukkapari :) Vaikka viime kerralla kirjoitin vapaa illasta niin enhän siihen pystynyt. Jotenkin vieressä tyhjänpanttina lojuvat sukkapuikot huutelivat minulle houkuttelevasti. Ja niin lähti sukat jälleen puikoille. Niin siinä helposti sitten vaan käy, ainakin itselläni. En vaan osaa olla, kutomatta mitään. Varsinaista saajaa näille sukille ei vielä ole, mutta eiköhän pian löydy ;) yksi varteenotettava vaihtoehto siis jo tiedossa, odottaa vaan hyväksyntää häneltä.


Ja tässä toinen sukkapari joka valmistui myös tällä viikolla. Itsekin jo totesin, että nyt näitä syntyy " kuin sieniä sateella " . Vauhti ja halu kutoa sukkia tällä hetkellä on päätä huimaava, mutta eiköhän jokaiselle parille löydy käyttöä ja saaja, uskoisin. Harvoin ne ovat nurkkiin jääneet. Viimeistään jouluna menee kaupaksi.

 
Nyt kun maaliskuu vaihtuu pian huhtikuuksi, ajattelin itsekseni jos pitäisin huhtikuun sellaisena sukkakuuna. Kutoisin siis ainoastaan villasukkia, tämä houkuttelee hyvinkin paljon. Ja kuun lopussa katsoisin paljonko olen oikeasti saanut aikaiseksi. Voi tietysti olla että jossain kohtaa haluan jotain muutakin kutoa tai into hieman lopahtaa, tällä hetkellä ei vaan siltä tunnu. Katsellaan, eiköhän se tässä hyvin pian selviä miten tulee tapahtumaan :)
 
Vointi on edelleen hieman heikkoa, mutta toivottavasti pian paranemaan päin. Pikkuinen mahassani alkaa olla öisinkin niin vilkas että heräilen välillä kevyeisiin potkuihin ja liikkeisiin. Tälläkin hetkellä pieni on hereillä ja liikkuu hyvin vilkkaasti. Närästys vaan vaivaa itseäni hyvin paljon ja pyörrytys, eiköhän tästä siis jo jouda takaisin sohvan nurkkaan kutomaan jotta sukat valmistuvat vielä tänä iltana :)
 
Mukavaa alkavaa viikkoa teille mahdollisille lukijoille !
 
P.S. Olisi muuten mukava jos te ketkä luette, jättäisitte joskus itsestänne pienen merkin tänne sivuille. Kannustaa jatkamaan jos tietää edes jonkun seuraavan tätä blogia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti