keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Lankavaraston inventaariota

Tässä jokunen päivä takaperin en pystynyt enää pitämään himoani hallinnassa, oli pengottava kaapista kaikki sukka- ja lapas langat esille :) No olihan se näky kun pienen pojan kanssa niitä yritti katsella, pienikin käsipari oli hyvin kiinnostunut nimittäin langoista. Lopputulos kuitenkin nauratti meitä molempia ;

 
Tuossakaan ihan kaikki vielä ole, kun huomasin jälkeenpäin pari pussia löytyvän vielä kaapin kätköistä. Mutta suurin osa kuitenkin. On niitä jokunen kertynyt ! Nyt itselläni on mieletön halu tehdä kaikista jotain, yhdistellä kaikenlaisia sävyjä keskenään. Ehkä sitä voisikin jokusen parin sukkia jo ensi jouluksi tehdäkin :)
 
Onhan jotain sitten valmistunutkin, nimittäin yhdet piirakkasukat jälleen. Vaikka aiemmin olen kironnut mustan värin todella alas, niin näihin se sopii todella hyvin. Tykkään itsekin näistä ihan oikeasti.
 
 
Nämä oli periaatteessa tilaustyö sukat, mutta lopulta jäivätkin itselleni. Ehkä menee käyttöön, ehkä ei. Voisin tosin säästääkin jouluksi tai jos joku halukas tulee vastaan yllättäen. Näitäkin kun välillä tapahtuu. Näiden sukkien tilaaja saikin sitten haitarisukat, joiden malliin ihastuin. Täytynee niitäkin jokunen tehdä varastoon :) Tätä menoa sukkavarastoni kasvaa hyvinkin pian jätti suureksi, mutta eipä haittaa. Aina ne ovat kaupaksi menneet.
 
 
Yhden illan työnä valmistui tuttavani tyttärelle myös sukat. Nää oli ikäänkuin välityö muille isommille töille, siltä ne tuntuivat vaikkei oikeasti olleetkaan. Ehkäpä tuo tyttö tulee saamaan jonkun parin enempikin sukkia kuin nämä yhdet. Hyvin menee muuten tuollaisia jämä kerän loppuja tällaisiin pikku sukkiin. Silti tuntuu ettei se mitenkään näy lankavarastossani vaikka monet olen jo kutonut omasta varastostani, sen sijaan että olisin käynyt kaupasta ostamassa lankaa.
 
 
Tämän illan ajattelin EHKÄ vaan olla, siis ettei kutomisia. Käsissä pikku hiljaa tuntuu kun on jokaisen vapaa hetken tikutellut ja osaltaan oma vointi myös sen mukainen, että kaipaan hieman lepoa. Tänään kävi ilmi, että jo muutenkin alhainen hemoglobiini arvoni on laskenut reilusti. Sehän tiesi vain sitä, että oli käveltävä apteekkiin ja ostettava rautatabletteja. Ei kiva ! Mutta toivottavasti nyt tämä suurin väsymys ja heikotus sitten helpottaisi, viikon päästä kuulema pitäisi näkyä tuloksia. Sitä odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti